Fencing Buckler - S

449,00 DKK

Fencing Buckler er let og manøvrerbar i kamp, og kombineret med et sværd eller en rapier er det et simpelt, men effektivt våben.

Fencing Buckler er let og manøvrerbar i kamp, og kombineret med et sværd eller en rapier er det et simpelt, men effektivt våben, hvis det bruges med de rigtige teknikker.
Spænde har mange anvendelser; 'Blind-ud' placeringen af ​​din sværdhånd, og gør det vanskeligt for din modstander at gætte, hvad dit næste træk er; eller 'binde' din modstanders sværdhånd mod deres krop. Brug dette hårde EVA-skum og latexskærm venstre- eller højrehåndet 

Kan bruges af en bred vifte af karakterer som flot riddere, tapper soldater eller fancy renæssance. 
Fås i farverne Metal, Dark Metal og Gold.


Spænderen var først og fremmest et militært redskab, der blev brugt i krig af både soldater og riddere.

Bemærk dette er et lille skjold på kun 35cm i diameter.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 35 cm

- Størrelsesvariation: S

- Grebslængde: 13,5 cm

- Vægt: 373 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer