Reinforced Tower Shield - L

1.959,00 DKK

Reinforced Tower skjold er et langt rektangulært formet latexskjold inspireret af scutumskjoldet og det antikke Roms militære taktik

Reinforced Tower skjold er et langt rektangulært formet latexskjold inspireret af scutumskjoldet og det antikke Roms militære taktik. Det er et af vores største skjolde med alle laserskårne og håndmalede detaljer for at skabe en realistisk træ- og metaltekstur. Frontsiden viser tre tværgående metalbøjler og en metalmalet centerkapsel i midten. Hvis forbløffende detaljer som disse ikke er nok, vil skjoldets store størrelse helt sikkert imponere dine medkrigere på slagmarken.

Vildt skjold på hele 130x80cm.. Også i den tunge ende, da det vejer 4300gram

 

Produktinformation:

- Størrelse: 130x80 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 38 cm

- Grebsbredde: 68 cm

- Vægt: 4300 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev