Elf Shield - L

1.089,00 DKK

Elf Skjold er et stort 120 cm langt skjold inspireret af historiske drage- og tårnskjolde.

Elf Shield er et stort 120 cm langt skjold inspireret af historiske drage- og tårnskjolde, men med en elven-stil. Et håndmalet blåt felt på skjoldet giver stor kontrast til den hvide og guldvingede heraldik. 

Brug dette Elf Shield lodret, vandret eller diagonalt ved hjælp af et alsidigt T-greb på bagsiden, der er fastgjort gennem hårdt EVA-skum for et pålideligt og solidt greb, der er lavet til at holde. 


Buet øverste hjørne er en forenklet form af en bouche, som forbedrer ridderens udsigt.

Elver er blevet betragtet som en magisk væsen med overnaturlig skønhed, men denne definition har varieret gennem historien.
J.R.R. Tolkiens skrifter fra det 20. århundrede om "Middle Earth Elf" har påvirket, hvordan Elver ses i dag i high-fantasy genren.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 120x55 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 34 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 1475 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev