Lion Shield - M

1.089,00 DKK

Lion Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Afsluttet med et smukt detaljeret laserskåret heraldikmønster.

Lion Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Afsluttet med et smukt detaljeret laserskåret heraldikmønster, passer perfekt i hænderne på en infanterist eller ridder. Resten af skjoldet er håndlavet og malet, designet til at ligne et lakeret skjold med en metalkant.

Også kaldet et "drage" skjold, oprindeligt fra det 10.-12. Århundrede.
Forbundet med normannerne, som var de første til at bruge denne skjoldstil bredt.

 

 

Produktinformation:

- Størrelse: 80x55 cm

- Størrelsesvariation: M

- Grebslængde: 33 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 1250 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev