Templar Shield - L

1.269,00 DKK

Et halvt buet drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Perfekt i hænderne på en frygtløs korsfarer eller endda en trofast præst.

 

Et halvt buet drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Malet med en træstruktur patina belagt med en sort hvid sort stribe, metallisk kant og et sort maltesisk kors, passer dette LARP skjold perfekt i hænderne på en frygtløs korsfarer eller endda en trofast præst.

Brug Templar Shield venstre- eller højrehåndet ved hjælp af dens alsidige tre læderarmbånd på bagsiden, sikret gennem hårdt EVA-skum for et pålideligt og solidt greb lavet til at holde. 

'The Paladins' var de tolv fremtrædende riddere ved Karl den Store domstol i fransk litteratur, ligesom 'The Knights of the Round Table' var i den engelske litteratur.
En 'Paladin' er også en karakterklasse i Dungeons & Dragonsfantasy rollespil.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 90x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Vægt: 1600 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev