Black Auxillay Shield - L

999,00 DKK

Black Auxiliary Shield er et halvt buet skjold taget fra den antikke verden af ​​romerske legionærer. Tag dit ovale skjold op og forbered dig på at kæmpe ved siden af ​​dine medsoldater.

Black Auxiliary Shield er et halvt buet skjold taget fra den antikke verden af ​​romerske legionærer. Tag dit ovale skjold op og forbered dig på at kæmpe ved siden af ​​dine medsoldater, idet du stoler på dens 90 cm længde for at beskytte mod vildfarlige spyd og pile. Overbevis dine venner om at få deres egne og danne en ødelæggende skjoldvæg!

Black Auxiliary Shield er lavet af EVA-skum og er håndmalet med en blank sort finish og en metallisk kant. Randen er formet til at ligne ægte jern. Detaljerne fortsætter på bagsiden med en faux-metal-kant omkring det forstærkede slaggreb. Dette greb er 14 cm langt og indpakket i ruskind for en behagelig fornemmelse, der kan bruges venstre- eller højrehåndet! Hold dit skjold i god stand med regelmæssig latexvedligeholdelse.


Svarende til en tidlig romersk scuta, som senere blev udviklet til en rektangulær form.
Den typiske ovale eller rektangulære scuta var dramatisk konkav, hvilket tilbød en masse beskyttelse, samtidig med at brugen af ​​våben var noget vanskelig på grund af begrænset armbevægelse.
Shield Boss - det runde, konvekse stykke materiale i midten af ​​skjoldet - blev brugt til at afbøje slag.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 90x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebsbredde: 14 cm

- Vægt: 1645 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev