Ready For Battle Large Shield - L

719,00 DKK

RFB Large Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af soldater fra 10. til 12. århundrede. Dette 99 cm lange skjold er håndmalet.

RFB Large Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af soldater fra 10. til 12. århundrede. Dette 99 cm lange skjold er håndmalet. Kanten er detaljeret for at ligne jern med knopper. Mens designet er simpelt, er dette store skjold tidløst og klassisk.

Brug dette Large Shield til venstre eller højre hånd ved brug af seks alsidige lærredstropper på bagsiden, hvilket giver mulighed for forskellige kampstile og holdninger. 


Også kaldet et "drage" skjold, oprindeligt fra det 10.-12. Århundrede.
Ville undertiden være så lang som 114 cm, der skulle beskytte en soldats knæ mod skuldrene.
Længere versioner blev typisk brugt med spyd og spyd snarere end sværd.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 100x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 35 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 1750 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev