Footman Shield - L

1.269,00 DKK

Footman Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Dette skjold er lavet med en håndmalet træfarve og dekorativ metalrand

Footman Tower Shield er et kiteformet latexskjold, der oprindeligt er inspireret af grækerne. Dette skjold er lavet med en håndmalet træfarve og dekorativ metalrand, og det vil helt sikkert imponere dine medkrigere på slagmarken ..

Bær dette Footman Tower Shield venstrehåndet med brug af to alsidige læderarmbånd på bagsiden. 

HUSK regelmæssig latexvedligeholdelse.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 90x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 37 cm

- Grebsbredde: 37 cm

- Vægt: 1626 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev