Absolut top klasse foldekniv af den anerkendte Japanske kniv smedje Moki. Fremstillet i unikke, top kvalitets materialer! 

3.689,00 DKK

Moki Knive

 

Moki knive er unikke og luksuriøse knive der passer ind under kategorien ''semi-custom'' luksus knive. Moki knive er velkendte for deres exceptionelle øje for de små detaljer der tilfredsstiller den visuelle sans. Moki kniven er nemlig fremstillet af variationer af smukke og detaljeret materialer der resultere i absolut kvalitet, følelse og æstetisk udseende.

Nævneværdige materialer som ofte bruges til udsmykning af Moki kniven er bl.a. coraler og specielle stykker af snegle skjolde, perler og flotte træsorter.

Moki kniven er absolut en gentlemans kniv der oftest appellere til jagt og outdoor entusiasten der ser det smukke i en speciel kniv der er fremstillet til at følge sin ejermand en livstid og derefter.

Alt i alt er en Moki kniv en ekstremt holdbar, stærk og skarp kniv der trækker opmærksomhed ved brug!

Moki så første gang lyset i 1907 i Seki city, en lille by i central Japan

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev