Moki Clio Foldekniv - Damaskus - Jerntræ

3.689,00 DKK

Absolut top klasse foldekniv af den anerkendte Japanske kniv smedje Moki. Fremstillet i unikke, top kvalitets materialer! 

Moki Clio er ikke bare en foldekniv. Det er et mesterværk. Denne foldekniv byder ikke blot på et utroligt smukt, håndlavet design, den byder også på helt unikke top klasse materialer! Sammenspillet mellem farverne på det smukke skæfte sammen med den stærke og æstetiske damaskus klinge gør virkeligt denne Moki foldekniv til at unik, særklasses følgesvend.

Fremstillet til at holde en livstid og stadigt gå i arv er denne unikke foldekniv en makker der kan stoles på i alle sammenhæng og er et mesterværk i sig selv at have liggende derhjemme!

Den smukke, stærke damaskus klinge er fremstillet af VG-10 og VG-2 Rustfrit stål og trækkes ud med en nail nick af backlock typen.

Skæftet er fremstillet af en bred palette af fantastiske materialer! Fundamentet af skæftet Dvs. de inderste plader er fremstillet af satineret rustfrit stål. Træ indlæggende er af det flotte mørkebrune jerntræ. Bunden af skæftet skiller denne knive ud fra indre med det fantastiske indlæg af perlemor med en indlagt stribe af abalone som er en unik slags øresnegl der findes ude for de Californiske kyster. Ved bunden af skæftet findes også et øje til montering af gribesnor.

Alle Moki knive bliver leveret i en smuk gaveæske!

 

- Bladmateriale: Rustfrit Damaskus stål- VG-10 og VG-2.

- Skæftemateriale: Perlemor, Abalone og Jerntræ.

- Åbner: Nail Nick af backlock typen.

- Bladlængde: 6 cm

- Vægt: 80 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev