Kubotan spids

69,00 DKK

Det høje greb med præcis knytnævelængde får håndfladen til at forsvinde i hånden med et let fremspring. Så godt kamufleret overrasker pinden din angriber.

En Kubotan er et praktisk middel til selvforsvar og bruges også i nogle kampsportdiscipliner, såsom Krav Maga eller Jiu Jitsu. Den lille metalpind har en stor effekt og kan effektivt bruges til at afværge en angriber. Vores model passer meget godt i hånden på grund af sine riller. Det høje greb med præcis knytnævelængde får håndfladen til at forsvinde i hånden med et let fremspring. Så godt kamufleret overrasker pinden din angriber.
Med en afrundet og spids side af stødforstærkeren fungerer den enten flad eller punktformet. Særligt høj kraftoverførsel

Vælg mellem sort og sølv

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer