Butterfly Træningskniv i Guld

249,00 DKK

Butterfly kniv til træning og øvelse, flot udført i guld.

Butterfly Træningskniv i Guld - Perfekt til Sikker Håndtering og Træning

Opdag vores Butterfly Træningskniv i Guld, en ideel løsning til at lære at håndtere butterfly knive sikkert og effektivt. Denne træningskniv er specielt designet med en tyk, uslebet klinge for at reducere risikoen for skader og snitsår under træning.

Funktioner af Træningskniven:

  • Kniv uden skarp klinge
  • Total længde: 22 cm
  • Klingelængde: +/- 10 cm
  • Klingetykkelse: +/- 0,3 cm
  • Hulmønster gennem hele kniven for let håndtering

Vores Butterfly Træningskniv i Guld er det perfekte værktøj til at mestre butterfly knivteknikker med sikkerhed og tillid. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne træningskniv hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder uden risikoen for skader.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev