Butterflykniv til træning - Rød

199,00 DKK

Stærk og solid butterfly kniv til træningsbrug. Flot og elegant design udført i 420 rustfrit stål. Forfin dine færdigheder, lovligt og ufarligt.

 

 

Synes du også butterflykniven har noget særligt, fascinerende over sig?

Du kan her få fingrende i en lovlig udgave, perfekt til træningsbrug, til dig der gerne vil udvikle dine færdigheder.

Den ergonomiske udformning af håndtaget giver et komfortabel og sikker greb. Kniven er med afrundet blad, udført i 420 rustfrit stål, for optimal balance, kontrol og holdbarhed.

 

Produktdetaljer:

  • Materiale: 420 rustfrit stål
  • Farve: Rød
  • Afrundet bladdummy
  • Totallængde (åbnet): 230 mm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev