Balmung

1.699,00 DKK

Balmung er navnet på et sværd fra dengang, hvor sværd stadig havde navne. Andre berømte sværd er kong Arthurs Excalibur og Tourendal af helten Roland

Balmung er navnet på et sværd fra dengang, hvor sværd stadig havde navne. Andre berømte sværd er kong Arthurs Excalibur og Tourendal af helten Roland, der Mimung, som Wieland, smeden, smedede til sin søn Wittich, og sværdene Eckesachs og Nagelring af helten Dietrich von Bern.

Balmung: Sværdet, der gjorde Siegfried til en ubesejret helt, og som hævnede ham selv efter hans død.
Balmung: Sværdet, som Siegfried dræbte den frygtede drage med.
Balmung: Et sværd, der ikke kan sammenlignes nogen steder i verden.

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.
Håndtagsdele i sølv/guld finish og rigt dekoreret.

Bladlængde 87 cm
Samlet længde 113 cm

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev