Glock FM81

459,00 DKK

Ud over de overbevisende egenskaber ved FM 78 er feltkniven FM 81 udstyret med en robust sav bag på klingen og en polymerkappe.

Denne klassiske hærkniv kan bruges til ethvert formål: som et våben eller en udendørs kniv, til at åbne ammunitionskasser eller flasker. Polymerskeden på denne kniv er også lavet af GLOCK.
Ud over de overbevisende egenskaber ved FM 78 er feltkniven FM 81 udstyret med en robust sav bag på klingen og en polymerkappe.

Bladlængde 165 mm
Totallængde 290 mm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev