Butterfly træning

Populær
159,00 DKK

Butterfly kniv til træning - ikke spids eller skarp. Der er masser af inspiration til træning online.

Super flot kvalitets Butterfly kniv til træningsformål. Butterfly kniven er ulovlig at sælge på det danske marked. Dog er Butterfly kniven stadigt utroligt populær grundet de fede tricks der kan laves med den. Derfor tilbyder Nobullets.dk en lovlig Butterfly kniv til træningsformål. Denne kniv ligner, føles og agere som en ægte Butterfly kniv. Men har et lovligt blad der er afrundet og stum.

Så ønsker du at kaste dig ud i at mestre de fede tricks en Butterfly kan tilbyde er denne model perfekt til dig!

Kniven er fremstillet af titaniums belagt 420 rustfrit stål hvilket resultere i at kniven er holdbar og stærk.

 

- Totallængde (åbnet) 220 mm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev