BlackField Gentline Boston Gentleman Foldekniv

Populær
239,00 DKK

BlackField Gentline Boston Gentleman er en super stilren lommekniv fremstillet i top kvalitet, herunder 440 rustfrit stål og kulfiber.

Elegant og stilren foldekniv fra Blackfield der byder på mange praktiske egenskaber. Boston Gentleman er den flotte fyr i klassen og det ses på det stilrene design og de flotte linjer som denne lommekniv har!

Klingen er fremstillet af titaniums belagt 440 rustfrit stål og låses med en liner lock. Kæben er ligeledes også 440 rustfrit stål der er titaniums belagt.

Skæftet er på de øverste flader af let metal og de nederste i carbon fiber som er et ekstremt stærkt og let materiale. På skæftets bund finder man også et øje til montering af gribesnor.

Materialerne brugt på denne foldekniv sikre dig at din skarpe følgesvend trofast er klar til hver gang den skal bruges uanset opgaven.

Alle modeller i BlackField Gentline-serien er lavet af materialer af høj kvalitet.

Kniven leveres i en flot gaveæske.


- Klingelængde: 5 cm

- Vægt: 65 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev