Blackfield Gentline Milano Grande Foldekniv

Populær
239,00 DKK

Milano Gentline Milano Grande er en del af Blackfield Gentline serie der tilbyder top kvalitets knive til virkeligt skarpe priser!

 

Milano Gentline Milano Grande er en del af Blackfield Gentline serie der tilbyder top kvalitets knive til virkeligt skarpe priser og dette ses også på Milano Grando modellen her. Milano Grando er en visuelt flot lille lommekniv der med sin opbygning af stærke materialer resultere i en sikker kvalitets oplevelse ved hvert brug!

Klingen er fremstillet af stærk 440 rustfrit stål og er delvis sort coatet på æggen. Klingen er sikker hæftet med et kvalitets leje der giver en følelse af godt håndværk og kvalitet med åbning. Klingen låses med en stabil liner-lock

Skæftets grebsplader er fremstillet af det stærke og robuste G10 og har en ru overflade der giver et skridsikkert greb. På bunden af skæftet findes et øje til montering af gribesnor samt et praktisk bælteclips på bagsiden. 

Blackfield Gentline Milano Grande Foldekniv kommer i en flot, attraktiv gaveæske!

 

- Klingelængde: 9 cm

- Vægt: ca. 145 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev