BlackField Giant Foldekniv

489,00 DKK

Blackfield Giant er en stor, hårdfør foldekniv der trods sin usædvanlige størrelse er utroligt praktisk og elegant.

 

Blackfield Giant er en stor, hårdfør foldekniv der trods sin usædvanlige størrelse er utroligt praktisk og elegant. Det helt sorte design hvor kun æggen og logoet på klingen skiller sig ud står ufatteligt godt til denne store lommekniv. 

Den sort coatet klinge er fremstillet i stærkt 440 rustfrit stål, nederst på klingeryggen er der riller der sikre et skridsikkert hold til tommelen. Klingen låses med et lockback låsesystem.

Skæftet er fremstillet af det robuste og hårdføre G10 og er designet således at der sikres et ergonomisk og sikkert greb. Skæfteryggen har ligesom klingen riller for sikkert og skridsikkert hold til tommelen. På denne lommekniv er der monteret en gribesnor i bunden af skæftet og kan udover det også monteres i bæltet ved hjælp af det praktiske bælteclips.


- Klingelængde: ca. 110 mm

- Samlet længde (åben): ca. 260 mm

- Vægt: ca. 320 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev