Blackfield Military Line Desert Gear Foldekniv

389,00 DKK

Let betjenelig taktisk foldekniv fra Blackfield. Utroligt fedt design med det unikke skæfte og savtakket Tanto klinge!

 

Blackfield Military Line Desert Gear Foldekniv er en exceptionelt fed taktisk lommekniv med sit specielle triangulere design og den delvis savtakket Tanto klinge. Denne foldekniv byder på en bred palette af praktiske egenskaber og features hvilket virkeligt gør Blackfields Desert Gear foldekniv en kandidat til sværvægtsklassen i forhold til dens overkommeligt pris!

Den ørken camoufleret Tanto klinge er fremstillet i stærk 440 rustfrit stål. Klingen er delvis savtakket og har riller på klingeryggen til sikkert hvile af tommelen. Flipperen der gør denne klinge nem og tilgængelig at åbne fungere også som parereelement og er dejlig nem at åbne op selv ved brug af handsker. Klingen låses med en liner-lock.

Skæftet er ligeledes ørken camouflage coatet og fremstillet i letmetal. Også her finder man riller på oversiden for et skridsikkert greb til tommelen. På undersiden af skæftet er der uddybninger til fingrene hvilket gør denne Blackfield foldekniv utroligt ergonomisk og sikker ved brug. Ved bunden finder man en stærk bælteskærer samt en praktisk glasknuser! Skæftet har et utroligt fedt design der skiller sig ud i forhold til andre taktiske knive i samme klasse.

 

- Klingelængde: 9,5 cm

- Vægt: 195 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev