Blackfield Nightwatch Foldekniv

Populær
239,00 DKK

Flot udført kniv i gode materialer - Klingen lavet af titaniumbelagt 440 rustfrit stål og har Bl.a. bælteclips og glasknuser.

Blackfield Nightwatch Foldekniv er en stiletto inspireret lommekniv der byder på en masse praktiske egenskaber og gode materialer.

Klingen lavet af titaniumbelagt 440 rustfrit stål kan nemt åbnes med hjælp af tommelfingerknappen. Klingen låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet af hård plast og er gummi belagt ved tommelens hvile hvilket resultere i et sikkert greb. På bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor og på bagsiden er der et praktisk bælteclips


- Klingelængde: 9,5 cm

- Vægt: 170 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev