Blackfield Patriot Foldekniv

239,00 DKK

Blackfield Patriot Foldekniv er en praktisk foldekniv med fede detaljer samt massere komfort og praktikalitet.

Blackfield Patriot Foldekniv står flot i sit sorte taktiske design og farve og byder på en bred vifte af gode egenskaber samt brugen af gode kvalitets materialer til fremstilling af denne fornuftige foldekniv!

Klingen på denne Blackfield lommekniv er fremstillet af stærk 440 rustfrit stål der er sort belagt. Klingen er derudover med en dyb blodrille samt savtakker på oversiden. Klingen låses med en liner-lock.

Grebet er fremstillet af let metal og de skridsikre indlæg sikre at kniven ligger fast og godt i hånden ved brug. Der er også en fluorescerende lysstrimmel på grebet der gør at den let kan findes i mørket. Derudover har grebet også en praktisk glasknuser, et bælteclips og fingerudskæringer, der giver et optimalt og ergonomisk greb.

 

- Klingelængde: 9,5 cm
- Vægt: 200 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev