Blackfield Sniper Foldekniv

339,00 DKK

Blackfield Sniper Foldekniv er en meget stærk lommekniv, der er designet til absolut praktikalitet med Bl.a. Glasknuser og bælteskærer.

 

 

Klingen på Blackfield Sniper Foldekniv er fremstillet i stonewashed 440 rustfrit stål hvilket gør klingen rustik, flot og stærk. Den ene halvdel af klingen er paktisk udført med savtakker der gør denne lommekniv god også til outdoor aktiviteter. På oversiden af klingen tæt ved skæftet er der en rillet tommelhvile. Klingen låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet i det hårdføre G10 og har en ru overflade for at sikre plaseringen af hånden. Designet er udført således at kniven trods sine skarpe linjer er utroligt ergonomisk og føltes sikker i hånden. På bunden af skæftet finder man på oversiden en bælteskærer og på undersiden en glasknuser. Sidst men ikke mindst er der på bagsiden en praktisk bælteclips.

Alt i alt er Blackfield Sniper Foldekniv en lommekniv der tilbyder en bred palette af praktiske egenskaber der gør denne kniv en fantastisk følgesvend til en skarp pris!

 

- Bladlængde: 9 cm

- Totallængde: 23 cm

- Vægt: 260 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer