Blackfield Squad Leader Foldekniv

239,00 DKK

Blackfield Squad Leader er en praktisk redningskniv. Fremstillet med gadgets som glasknuser, bælteskærer, øje til gribesnor og bælteclips.

 

Klingen på Blackfield Squad Leader er en Tanto klinge fremstillet i stærkt 440 rustfrit stål der er flot sort belagt for et rå, taktisk look. Klingen låses med en linerlock.

Skæftet er af praktiske årsager fremstillet i sort let metal, dette gør Squad Leader Foldekniv let i forhold til størrelsen og mængden af ekstra gadgets såsom - Glasknuser, bælteskærer, øje til montering af gribesnor og bælteclips. 

Super fed og praktisk, taktisk lommekniv til en skarp pris!

 

- Klingelængde: ca. 8,5 cm

- Vægt: ca. 125 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev