BlackField Stingray Ø2 Foldekniv

239,00 DKK

BlackField Stingray Ø2 Foldekniv er en letvægts foldekniv trods sit kraftige design. Fremstillet i gode kvalitets materialer.

 

Den kraftige Stingray foldekniv fra Blackfield er en exceptionelt ergonomisk foldekniv der virkeligt viser sin styrke ved hårdfør brug. De stærke materialer brugt samt det fede design gør denne specifikke foldekniv til en sikker vinder til personen der ønsker en loyal og stærk følgesvend på sine eventyr!

Den stærke titaniums belagte klinge er fremstillet i 440 rustfrit stål og har to vandrette blodriller samt savtakker på klingeryggen. Flipperen giver yderligere sikkerhed. Klingen låses med en liner-lock.

Skæftet er solid plast delvist belagt med gummi. Dette sikre et stærkt skæfte der er super skridsikkert. På skæfteryggen er der riller til yderligere sikkerhed for skrid af tommelen. Stingray har derudover dybe fingerudskæringer der resultere i et utroligt lækkert, ergonomisk greb. På bagsiden finder man også et praktisk bælteclips.

 


- Klingelængde: 9 cm

- Vægt: ca. 195 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev