Bulldozer

239,00 DKK

Lækkerbisken, som du bør have i samlingen :-) Grebet er lavet af let metal, titaniumbelagt og har elegante kulfiberindlæg

Den kraftige let betjente lommekniv BULLDOZER er let buet og er velegnet til en lang række formål.

Grebet er lavet af let metal, titaniumbelagt og har elegante kulfiberindlæg. I enden af grebet er der et hul til en snor, og der er fastgjort en praktisk bælteclips bag på grebet.

Kniven kan let åbnes ved hjælp af tommelfingerstøtten. Den titaniumbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål og kan låses med en liner-lock.


Knivlængde: ca. 80 mm
Vægt: ca. 260 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev