Commander

Populær
499,00 DKK

Særlig kraftig enhånds lommekniv til krævende brug. Der er en glasknuser for enden af ​​håndtaget. 

Særlig kraftig enhånds lommekniv til krævende brug.
Klingen er lavet af 440 rustfrit stål, belagt sort, med en delvis takket kant. Udstyret med en tommelfingerbolt, kan bladet åbnes let og er sikkert låst med liner-lock. Der er en glasknuser for enden af ​​håndtaget. Håndtaget er lavet af letmetal med skridsikre indsatser og fingerriller. Det betyder, at kniven ligger sikkert i din hånd. Kniven kan nemt fastgøres med bælteclipsen.

Bladlængde 115 mm
Vægt 300 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer