Smith & Wesson Extreme Ops Desert Foldekniv

245,00 DKK

Super fed Smith & Wesson Extreme Ops Tanto Desert lommekniv. En let betjent foldekniv med Liner-Lock og bælteklips.

Smith & Wesson Extreme Ops Tanto Desert er en virkeligt fed taktisk foldekniv uført i et super fedt design.

Tanto klingen er fremstillet i stærkt 7CR17 rustfrit stål der er sort belagt og er udført med savtænder på i bunden af skæresiden og tommelfingerknopper på oversiden af klingen til optimalt greb. Klingen låses med en liner-lock.

Skæftet er fremstillet i let metal hvor der på berøringsfladerne er skåret praktisk antislip mønster i tredimensionelle diamant former der elegant svinder i størrelsen fra bund til top. Skæftet er derudover også lavet med huller for at sænke vægten yderligere men stadigt bibeholde den strukturelle styrke. I bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor, og på bagsiden finder man et praktisk bælteclips.

Alt i alt en utroligt ergonomisk og stærk lommekniv produceret af Smith & Wesson®

 

- Bladlængde: 8 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev