WithArmour Alligator Foldekniv

Populær
259,00 DKK

Fed Foldekniv fra WithArmour fremstillet i et vægtbesparende design. Utrolig praktisk og flot lommekniv

 

WithArmour Alligator er en super fed og praktisk følgesvend. Trods det rå look tilbyder WithArmour Alligator et ergonomisk greb på det rustfri stål skæfte. Skæftet er derudover også designet således at strukturen sikre absolut letvægt men på samme tid holder sin styrke.

Klingen er en let buet 440 rustfri stålklinge der er belagt med titanium der resultere i den flotte mørke tone og styrke. 

I bunden af skæftet finder man et øje til montering af en gribesnor og på bagsiden er et bælteclips der gør denne foldekniv utrolig praktisk.

En behagelig god kniv - perfekt til daglig brug

- Bladlængde: 8 cm
- Vægt: 78 g
- Liner-lock

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev