WithArmour Coral Foldekniv

289,00 DKK

WithArmour Coral Foldekniv er en kompakt, ergonomisk foldekniv i et æstetisk design grundet sine flotte mørke farver.

 

WithArmour Corals klinge er fremstillet i stærkt D2 rustfrit stål der er sort belagt for at matche det fede mørke tema denne foldekniv har. Klingen kan ikke låses.

Skæftet er flot udført i bølget mærkerødt, hårdfør G10 og giver denne kniv et unikt og æstetisk look. For enden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor samt et bælteclips på bagsiden der gør WithArmour Coral en praktisk og god kniv at tage med sig på alle slags eventyr og outdoor aktiviteter!

Alt i alt en super fed letvægts foldekniv WithArmour tilbyder her. En sikker vinder til den der ønsker sig en anderledes lommekniv med et unikt design til en skarp pris!

 

- Bladlængde: 6,5 cm

- Vægt: 65 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev