WithArmour Elise Foldekniv

439,00 DKK

WithArmour Elise er en elegant, letvægts foldekniv. Fremstillet i titanium, flot udført med sit to farvet design

 

WithArmour Elise foldekniv står elegant med sit simple men flot udførte design. Den udfoldelige klinge er fremstillet i stærkt D2 Stål. Bladet kan ikke låses.

Skæftet er fremstillet i titanium og i bunden finder man en øje til montering af gribesnor. Med dets lette og æstetiske to farvet design, gør det denne foldekniv til en elegant og praktisk følgesvend.

WithArmour Elise leveres også med et praktisk bælteclips!

 

- Bladlængde: 6 cm
- Vægt: 40 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer