WithArmour Fin Foldekniv

689,00 DKK

Elegant foldekniv fra Witharmour. Udført i et særligt lækkert design. En utroligt hårdfør, kvalitets foldekniv.

Elegant foldekniv fra Witharmour. Udført i et særligt lækkert design. En utroligt hårdfør, kvalitets foldekniv. Den specielle klinge fremstår virkeligt flot og er fremstillet af D2 Rustfrit stål. Klingen ert monteret på det elegante skæfte med kuglelejer hvilket resultere i en blød åbning der absolut giver en følelse af kvalitet.

Skæftet er trods det kantede men super fede design utrolig ergonomisk og er samtidigt hårdfør grundet sin materiale blandet af stål og G10. Bælteclipsen kan praktisk monteres på begge sider af skæftet.

For enden af skæftet er der mulighed for at sikre kniven med en gribesnor i det store øje nederst på bagsiden. 

 

- Bladlængde: 9 cm

- Vægt: 145 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev