WithArmour Legal Foldekniv

339,00 DKK

Witharmour Legal Foldekniv er en hårdfør, slank foldekniv fremstillet i D2-stål og G10.

 

Witharmour's Legal foldekniv er en flot, slank kniv udført i gode materiale. Den udfoldelige klinge er fremstillet i stærkt D2-stål, klingen kan ikke låses. 

Det flot designet skæfte er udført i stærk og hårdfør G10. I bundet finder man et øje til montering af gribesnor, og sidst men ikke mindst er der på bagsiden tilmed også bælteclips.

Alt i alt, en hårdfør, elegant og super praktisk foldekniv!

 

- Bladlængde: 9 cm
- Vægt: 70 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev