Witharmour Shooter Foldekniv

289,00 DKK

Den daglige følgesvend i skoven og andre steder, hvor der er behov for en god kniv. Klingen er lavet af 440C rustfrit stål. 

Witharmour Shooter Foldekniv er en super fed taktisk lommekniv der byder på absolut praktikalitet i diverse gøremål om det skulle være i hjemmet, på værkstedet eller i form af outdoor aktiviteter!

Den flotte klinge er fremstillet af 440c rustfrit stål og er fæstnet til skaftet med kugleleje der giver følelsen er robust kvalitet og en særlig jævn bevægelse af bladet. Klingen fastlåses med en liner-lock

Skæftet er fremstillet af det stærke og robuste G10 og er formet således at foldekniven giver den bedst mulige ergonomiske oplevelse. På bagsiden af skæftet findes også et praktisk bælteclips og på bunden finder man et øje til montering af gribesnor.

Leveres i en gaveæske.

- Klingelængde: 8 cm

-Vægt: 150 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev