BlackField Eagle eye

289,00 DKK

En kraftig kniv, med imponerende skinnende klinge med en bladtykkelse på 5 mm. På grund af det enestående bladdesign er den perfekt til taktisk brug.

En kraftig kniv, med imponerende skinnende klinge med en bladtykkelse på 5 mm. På grund af det enestående bladdesign er den perfekt til taktisk brug. Helt lavet af titaniumbelagt 440 rustfrit stål. Som håndtagsvægt skrues to polycarbonat greb på.
Inklusiv en skede med bælteclips.

Bladlængde 115 mm
Totallængde 230 mm
Vægt 290 g

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev