Richard Løvehjerte dolk

Populær
149,00 DKK

Richard Løvehjerte dolk - Dekorativ dolk med klinge lavet af 420 rustfrit stål.

Richard I (8 September 1157 - 6. april 1199) var konge af England fra 1189 indtil sin død. Han var kendt som Richard Coeur de Lion, eller Richard Løvehjerte,  på grund af hans ry som en stor militær leder og kriger.

 

Dekorativ dolk med klinge lavet af 420 rustfrit stål.

Bladlængde 19 cm
Samlet længde 30 cm
Samlet længde med skede 35 cm

 

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev