Robin Hood dolk

569,00 DKK

St. George, der kæmper mod dragen, er afbildet på bladet, korsfarersymbolerne på håndtaget og i stangen, og de engelske løver på skeden

Meget smuk dekorativ dolk af høj kvalitet. Robin Hood


St. George, der kæmper mod dragen, er afbildet på bladet, korsfarersymbolerne på håndtaget og i stangen, og de engelske løver på skeden

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.
Bladlængde 27,5 cm
totallængde 43 cm
en vidunderlig gave, en imponerende dekoration & samlerobjekt

 Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev