Witcher dolk

189,00 DKK

Geralt von Rivias sværd, helten i "The Witcher", en af ​​de seneste par års mest succesrige videospilserier fra udviklingsstudiet CD Projekt RED i en kompakt dolk-version.

Witcher dolk
Geralt von Rivias sværd, helten i "The Witcher", en af ​​de seneste par års mest succesrige videospilserier fra udviklingsstudiet CD Projekt RED i en kompakt dolk-version.

Et rigtigt must for fans af denne prisvindende klassiker. På passende vis har heksen altid to sværd med sig under sine eventyr. På den ene side stålsværdet, som bruges i kamp mod menneskelige modstandere og normale dyr, og på den anden side sølvsværdet, som Geralt bruger i kamp mod alle slags monstre.

Klingen på denne kopi af "stålsværdet" er lavet af 420 rustfrit stål. Skeden er lavet af plast med metalbeslag.

Bladlængde 24 cm
Totallængde 37 cm
Samlet længde med skede 39 cm

Dekorations dolk - Kniven er ikke skarp eller spids, og er lavet som dekoration 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev