Zelda Dagger

159,00 DKK

Til alle fans af den legendariske spilserie ''The Legend Of Zelda'' Her er da en utroligt fed replica dagger af Link's Mastersword!

Med dette miniature sværd kan alle hardcore fans af Zelda nu roligt glide ind i fantasi verdenen skabt af skaberne af ''The Legend Of Zelda''

Bladmateriale: 420 rustfrit stål

Skæftemateriale: Metal

Skede: Syntetisk materiale

Bladlængde: 18 cm

Totallængde uden skede: 28 cm

Totallængde med skede: 29 cm

Vægt: 230g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer