Kama poly

319,00 DKK

Kama i hård plastik med huller, hvis du ønsker snor i. Med flot mønster og skaft med solidt greb. 2 stk.

Kamaen bruges alene eller i par. Det er et våben med et væld af funktioner som at blokere, stikke, parere, afvæbne eller skære. Klingen er meget skarp og kræver konstant koncentration under træning. Den mindste fejl kan have alvorlige konsekvenser for både ejeren af ​​våbenet og den anden. For at undgå ulykker starter træningen med kamas af træ eller polypropylen. 

Egenskaber:

Længde: 44 cm
Seglængde: 16 cm
Vægt (enhed): ca. 250 g
Sælges i par
Ikke UV-følsom og vil ikke falme.

Rillet skaft for et fast greb

Incl. huller til snore

Hygiejnisk - let at tørre af før og efter træning

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev