John Lee Dragon Katana

1.289,00 DKK

Traditionelt fremstillet og håndlavet Katana fra den imponerende og traditionelle John Lee smedje, der tydeligt viser sin passion for den traditionelle myte om dragen, i den Japanske kultur.

Her er den fantastiske og æstetisk smukke Dragon Katana fra den traditionelle John Lee smedje. Prydet med unikke håndlavet ornamenter og detaljer - alt sammen omhandlende den mytiske drage.

Den dag i dag spiller myten om dragen stadig en vigtig rolle i den Japanske kultur. Dette gælder ikke kun ved festivitas ved fejringen af nytårsdag. I den Japanske kultur er dragen et mystisk kreatur der bringer held og lykke til folket, modsat den europæiske ide om dragen hvor at den oftest beskrives som et frygtindgydende monster, der skaber kaos og ødelæggelse.

John Lee Dragon Katana er fremstillet til ære for det smukke held bringende kreatur og dette ses tydeligt på de mange smukke detaljer!

Denne katana er en design kopi af en tro katana fra den feudalske tid i Japan fra et museum. 

 

Klingen er håndlavet og traditionelt smedet og ses tydeligt med en fin hærdelinje (hamon). Klingen har en dyb blodrille (hi-fuller) til at reducere totalvægten.

Klingen har en lang tang og er fæstnet i grebet med 2 bambus plugs (Mekugi) 

Klingen er fremstillet i 1045 kulstofstål.

 

Parerpladen (tsuba) er et smukt, håndlavet ornament af en drage der elegant snor sig om skillelinjen mellem klinge og greb.

 

Grebet (Tsuka) er fremstillet i træ og er betrukket i ægte rokkeskind og er prydet elegant med 2 smukke grebsornamenter (Menukis) og er herefter traditionelt viklet i sort bomuld.

 

Skeden (Saya) er fremstillet i træ og er sort lakeret. Klingekraven (Habaki) er fremstillet af messing.

 

Sværdet kommer med ægthedscertifikat, er svøbt i en flot pose af tekstil og kommer i en kvalitets kasse af træ!

 

- Klingemateriale: 1045 kulstofstål

- Skæftemateriale: Træ, rokkeskind og bomuld

- Skedemateriale: Sort lakeret træ

- Skæftelængde: 31 cm

- Klingelængde: 72 cm

- Totallængde uden skede: 104 cm

- Vægt uden skede: 1000 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev