John Lee Golden Autumn Samuraisværd

10.389,00 DKK

Premium Samuraisværd fra den Traditionelle John Lee smedje dekoreret og inspireret af det smukke forår.

John Lee Golden Autumn Samuraisværd er et af de fineste, premium samuraisværd i vores sortiment og dette ses på de voldsomt smukke ornamenter, detaljer og det gennemførte håndværk samt udsøgte kvalitets niveau!

Klingen på John Lee Golden Autumn er fremstillet af 12x (ca. 8.000 lag) af foldet top kvalitets kulfiber stål der har differentieret hårdhed grundet den traditionelle smedje metode. 60 Rockwell hårdhed på ægget og omkring 40 Rockwell hårdhed på bladets ryg.

Bladet er fremstillet i Kobuse-stil (Hård skal, blød kerne)

Det mesterfulde poler arbejde lavet på denne Katana bringer virkeligt Damaskus strukturen ud i klingen samt giver en skarp hærdelinje. Klingeryggen er også smukt blankpoleret.

 Alle ornamenter og dekorationer på Tsuba, Menuki, Fuchi og Kashira er håndlavet og er smukt inspireret af foråret og dets skønhed. De simple men utroligt æstetiske og elegante dekorationer er i stil af Edo æraen (1603 - 1868).

Skæftet er viklet i fint, kvalitets silke anbragt i Hineri Maki-stil og (Hishigami) underlagte trekanter af papir. Kernen af skæftet er af træ og trukket i ægte rokkeskind - begge top kvalitets materialer!

To koniske bambus pinde (Menuki) holder den særlig lange tang på plads og resultere i ekstra stabilitet og kontrol!

Den smukke højglans lakeret skede (saya) har et flot indlæg af ægte rokkeskind Same-Kuroro-stil. Skæftets (sageo) Bevikling er af sort silke. Derudover er skedens koiguchi, kurigata og kujiri af bøffelhorn.

Ved køb af dette unikke Samuraisværd medfølger - Ægthedscertifikat, en lækker stofpose og en flot samleræske af træ!

 

- Bladmateriale: 1095 kulstofstål

- Skæftemateriale: Træ, rokkkekind, uld og silke.

- Skede: Træ og rokkeskind

- Skæftelængde: 29 cm

- Bladlængde: 73 cm

- Totallængde uden skede: 103 cm

- Vægt uden skede: 1350 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

 

 

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev