John Lee Musashi Ichi Katana

1.289,00 DKK

Lavet efter Miamoto Musashi's Katana. Traditionelt smedet i den velkendte og respekteret John Lee smedje.

Miamoto Musashi levede fra år 1584 til 1645 og er skrevet ned i Japansk historie som en af de mest imponerende og respekteret Samuraier. Miamoto er anset for at være den bedste Japanske sværdkæmper.

John Lee Musashi Ichi Katana er designet til at efterligne Miamoto Musashi's katana der den dag i dag står til udstilling på museum og er en stilren og simpel Katana der er fokuseret på de praktiske egenskaber.

 

Klinge:

Musashi Ichi's klinge er fremstillet i 1045 kulstofstål og har grundet sin traditionelle smedeteknik en fin hærdelinje (Hamon) Den imponerende skarpe klinge har en dyb blodrille (hi-fuller) for at reducere maksimal vægt men stadigt bibeholde den stærke og fleksible struktur.

 

Skæfte:

Skæftet (Tsuka) er fremstillet af træ og er betrukket i ægte rokkeskind samt prydet med to flotte skæfte ornamenter (Menukis)
Tang er ekstra lang og er fæstnet i skæftet med to bambus plugs (Mekugi) 

 

Skede:

Skeden (Saya) er fremstillet i træ og er sort lakeret. Klingekraven (Habaki) er fremstillet i messing.

 

John Lee Musashi Ichi Katana kommer medfølgende ægthedscertifikat, er svøbt i en flot pose og pakket i en eksklusiv, kvalitets træ kasse!

 

- Klingemateriale: 1045 kulstofstål

- Skæftemateriale: Træ, rokkeskind og bomuld

- Skedemateriale: Træ, sort lakeret

- Skæftelængde: 31 cm

- Klingelængde: 73 cm

- Totallængde uden skede: 105 cm

- Vægt uden skede: 1000 g

''Køb af dette våben kræver Blankvåbentilladelse''

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev