Blackfield Dingo, Kukri Machete

439,00 DKK

Kompakt, front-heavy, kvalitets Machete Fra Blackfield i den velkendte Kukri form.

Blackfield Dingo Kukri er en kompakt, kvalitets machete der besidder alle de praktiske egenskaber der er forventet af en god Machete.

Bladet er front-heavy der giver stærke svingninger og kommer med et super lækker design!

Skæftet der er fremstillet i syntetisk plastik har dybe fingerriller der giver et sikkert og stærkt greb altid. For enden af skæftet er der et øje til montering af snor.

 

Produktinformation:

- Bladmateriale: 420 rustfrit stål

- Skæftemateriale: Syntetisk 

- Skedemateriale: Nylon

- Bladlængde: 22,5 cm

- Totallængde: 340 cm

- Vægt: 400 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev