Blackfield Hammer Machete

Populær
739,00 DKK

Blackfield Hammer Machete er en kraftig, taktisk Machete der står i et hårdført design. Produceret i stærke materialer og super praktisk!

Blackfield Hammer Machete er en kraftig, taktisk Machete der står i et hårdført design. Denne Machete byder på en masse praktiske egenskaber der gør denne en sikker vinder for opgave udførelse. Det rå design sammen med de gode kvalitets materiale giver denne Machete et overlegent forspring i forhold til mange af sine kompagnoner.

Den praktiske fuldtanget klinge er fremstillet af 440 rustfrit stål der er titaniums coatet. Æggen er delvis savtakket og klingeryggen er også prydet med kraftige og dybe savtakker. Det Tanto inspireret klingedesign gør Macheten exceptionelt fed. Klingen har også et bredt bundstykke hvilket forøger sikkerheden for fingrene.

Skæftet er fremstilet af to robuste og stærke G10 plader skruet fast på tangen. Skæftet er designet til max. komfort og er utroligt ergonomisk ved længere brug. I bunden af skæftet finder man en praktisk glasknuser.

Blackfield Hammer Machete bliver leveret med en kraftig nylonskede.

 

- Bladlængde: 25,5 cm

- Totallængde: 41 cm

- Vægt: 690 g

 

    

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev