Muela Magnum Kniv

1.989,00 DKK

Unik og utroligt smuk samler kniv fra Muela. Absolut topkvalitets kniv.

Magnum Muela er en enestående og unik kniv der er et fantastisk samlerobjekt der selvfølgeligt kommer med de velkendte top kvalitets læder skeder!

Den fuldtanget molybdæn vanadium rustfri stål klinge er fast skruet i bunden af det flotte og unikke kronhjort horn skaft.

Skaftet er detaljeret med et sølv emblem af et vildsvin der gør kniven ekstra æstetisk og speciel.

Både parerstang og bundbolten er i poleret messing.

Utroligt flot top kvalitets brun læderskede medfølger.

Bladlængde: 23 cm

Totallængde: 35 cm 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev