Woodsman Knife - 23 cm

59,00 DKK

Woodsman Knife har en metalfinish, 11 cm klinge og træskulptureret 9 cm håndtag perfekt til rangers og kreative soldater.

Woodsman Knife har en metalfinish, 11 cm klinge og træskulptureret 9 cm, håndtag perfekt til rangers og kreative soldater.

Woodsman Knife har flere detaljer end tidligere kasteknive, og den ser mere realistisk ud takket være træstrukturer, jerntekstur og falsk messingskinne.

Hæng let din kniv på dit bælte ved hjælp af hullet, og vis dit våben, mens du holder det sikkert.

Brug det som et våben eller et kirurgisk værktøj - uanset hvad der passer til dine behov.

Lavet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at denne kastekniv giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 31 g

- Totallængde 23 cm

- Bladlængde: 11,5 cm

- Bladvidde: 3 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev