Angelic Sword 75 cm

449,00 DKK

Angelic Sword Hybrid er et medium længde sværd inspireret af episke fortællinger om de gejstlige. 

Angelic Sword Hybrid er et medium sværd inspireret af episke fortællinger om de gejstlige. 

Sværdet er 76 cm langt og har et 57 cm dobbeltkantet blad med en central kerne.

Det detaljerede håndtag har en håndmalet finish, der ligner ældet guld.

Det 11 cm greb er støbt og malet til at ligne træ og er ergonomisk formet, hvilket giver komfort og et imponerende udseende.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

- Vægt: 252 gr

- Længde: 75cm

- Bladlængde: 57 cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev