Angelic Sword - 75 cm

449,00 DKK

Grib dette himmelske våben og gør dig klar til at udføre en skæbnesvanger mission i kampen mellem det guddommelige og det dæmoniske! Der er intet stærkere værktøj end vores Angelic Sword til at føre dig til sejr og ære i kampen mod det onde!

Træd ind i en verden af LARP, hvor kampen mellem himmel og helvede tager form i episke slag, og jordens skæbne hviler på skuldrene af dig, som en guddommelig kriger. Vores Angelic Sword  er det ultimative våben, der bringer dig tættere på den guddommelige kraft og er det sidste håb for at nedkæmpe helvedes mørke horder.

Lad Angelic Sword  være din trofaste ledsager, når du træder ind i slagets hede. Dette sværd med sine 75 cm af pure overlegenhed, der gennemskærer mørket som et himmelsk lyn, giver dig magt til at tilintetgøre selv de mest skræmmende og ondskabsfulde af helvedes kræfter.

Angelic Sword er et RFB rollespilssværd, inspireret af episke fortællinger om de gejstlige. 

Det 11 cm lange greb er støbt og malet til at ligne træ og er ergonomisk formet, hvilket giver perfekt, balance, komfort og et imponerende udseende.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der sikre dig, at sværdet holder sig pænt uanset hvor mange modbydelige dæmoner du skal nedkæmpe.

 

Produktdetaljer:

  • Vægt: 252 g
  • Længde: 75 cm
  • Bladlængde: 57 cm
  • Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer