Battleworn Squire Sword - 85 cm

619,00 DKK

Battleworn Squire Sword er et kort latex-hybrid sværd inspireret af de europæiske hære fra middelalderen.

Battleworn Squire Sword er et kort latex-hybrid sværd inspireret af de europæiske hære fra middelalderen.

Sværdet er 85 cm langt og har en 70 cm lige dobbeltsidet klinge med en central kerne.

Parrerstangen kurver mod bladet for at fælde indkommende angreb, og beskytter et 10 cm detaljeret greb, støbt og malet for at ligne ægte træ med metaludsmykninger.

Dette sværd er fyldt med hyperrealistiske detaljer som rustne pletter, hakker og ridser, hvilket giver det et indtryk af, at det bæres af en erfaren soldat.

Dette Squire Sword er vores højeste kvalitetsudstyr på grund af sin imponerende samlekvalitet, materialevalg og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Fås også i 105 cm

 

Fakta:

- Vægt: 330 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 66 cm

- Bladbredde: 6,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev