Dyk ned i Nobullets flotte sortiment af fede og praktiske, kvalitets sabler!

Duilian Broadsword (Chopper Sword) 
319,00 DKK

Denne kavaleri sabel blev brugt i den amerikanske borgerkrig, der brød ud i 1861.

489,00 DKK

Den sortbelagte klinge er lavet af 420 rustfrit stål. Grebet af gummieret plast ligger sikkert i hånden på grund af den stærke fingerrille og tommelfingerstøtte.

349,00 DKK

Løvehovedsabel kort - Håndtagsdelene er lavet af messing med læderindpakning.

599,00 DKK

SHAOLIN KUNG FU Sabel - Den stive klinge er lavet af letmetal.

689,00 DKK

«Guiding» ('regulation') Broadsword/Sabel, konkurrencemodel med fleksibel klinge. certificeret både af 'Chinese Wushu Association' og 'International Wushu Federation'.

Pris fra
699,00 DKK

Denne sabel er ikke beregnet til kamp, den er kun til dekorative formål. Bladet er dekoreret med ætsede ornamenter og inskription Cimitarra

749,00 DKK

Sablen til det preussiske kavaleri, også kendt som Blücher-sablen, blev fremstillet i Preussen omkring 1800, altså ved Napoleonskrigene,

949,00 DKK

Traditionelt dobbelt bredsværd/Sabel lavet af Jian Wang smedje i Longquan. Der er ikke sparet på detaljerne! 

3.299,00 DKK

Flot Shen Long traditionel Jiangshi sværd, udført med mange smukke detaljer og udsmykninger. Fremstillet i holdbare kvalitets materialer.

Kan fås i 7 forskellige størrelser.

1.499,00 DKK

Champagne sabel - Med rustfrit blad, metalbeslag og træhåndtag, inklusive et dekorationsstativ i træ.

339,00 DKK

Eksklusiv Champagne sabel - Klingen er lavet af 420 rustfrit stål. Håndtaget er lavet af oliventræ.

1.189,00 DKK

Sciabola del Sommelier er kongen. Kvalitet, stil og ydeevne kommer samlet i Fox Box. Når du bare vil have det bedste der findes.

1.299,00 DKK

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål. Håndtaget er lavet af pau santo træ. Leveres i en elegant trækasse.

1.649,00 DKK

Veludført infanteri sabel der i det 18 århundrede blev brugt af stort set alle hære omkring Europa.

539,00 DKK

Infanteri sabel der blev brugt i det Preussiske imperium i det 18 århundrede.

639,00 DKK

Flot Sabel holder fremstillet i sort læder.

249,00 DKK

Hos Nobullets.dk har vi et håndplukket udvalg af forskellige kvalitets sabler. Herunder en masse flotte historiske sabler fra forskellige tider og steder i verdens historien. 

 

Champagnesabler

 

En flot , kvalitets Champagnesabel er et unikt værktøj til at peppe livets største mirakler med den mildt boblende fejringsdrik Champagne! Champagnen i selv er jo en festlig begivenhed. Men intet er som en god champagne åbnet elegant af en champagnesabel. Derfor tilbyder Nobullets.dk et håndplukket udvalg af flotte, kvalitets champagnesabler at tage med sig på livets vej til de store begiveheder der skulle komme.

 

Hvordan Bruger Man En Champagnesabel?

 

Mange ser deres første forsøg på at sable en champagne ende i nederlag, og dette kan sagtens have noget at gøre med både mangel på erfaring samt introduktion til den rigtige procedure og fremgangsmåde. Derfor har vi fremstillet en kort og let guide til hvordan man bruger en champagnesabel.
Det første der skal forstås ved at åbne en flaske champagne med en sabel er at man reelt set står med et uslebent våben i hånden, sørg derfor da at have god plads og sikre dine omgivelser.

Grunden til at man til at begynde med nænsomt og effektivt kan sable en champagne er fordi at den er under et stort tryk og derfor peg da enden af champagnen væk fra folk og værdifulde ting da proppen kommer afsted med anstændig fart!

Her efter skal der først og fremmest skabes et godt greb på flasken. Det gøres ved at placere tommelfingeren i bunden/fordybningen på flasken og resten af fingrene sikkert om flasken. 

Find da den halve samling af flasken dvs. der hvor flasken er ''limet sammen'' det er her henover at sablen skal glide. Giv dig god tid til at mærke champagnesablens gang hen over flasken og dens hals for at få det perfekte sving i din ''muscle memory'' 

Når du føler dig sikker i gangen lader du da sablen glide hen over flasken i et sikkert gennemført sving til armen er i udstrakt position.

Herefter vil proppen flyve afsted med en tilfredsstillende PUF! Bekymre dig ej om små fine glasskår der kunne komme ind i flasken! Trykket i flasken vil skyde alt uønsket med sig.

Kan proppen findes efter vil du ligge mærke til at der vil være en fin glasring om proppen. Og dette er resultatet af et vellykket sving.

Skål og hæld og lykke!

 

Et spørgsmål vi ofte bliver stillet hos Nobullets er:
Kræver en Champagnesabel våbentilladelse?

Forklaringen kan virke forvirrende. Men Forkortet er den ret simpel.

- Bruges champagnesablen til dekorative formål. Dvs. hænger på et stativ eller på væggen påkræves der da våbentilladelse.

- Bruges champagnesablen kun til anerkendelsesværdige formål. Dvs. til at sable champagne og ellers er gemt væk i æsken den kommer i påkræves våbentilladelse ikke.

Kort Om Sablens Historie

 

Sablens præcise oprindelse, er stadigt til dags dato ukendt. Dog var sablen først i større skala set omkring det 2. Århundrede i Persien og forblev et brugt våben i den østlige del af verdenen indtil det 8. Århundrede hvor sablen fandt sin vej til Europa igennem Avar-stammer.

Dog blev sablen ikke populariseret  i Europa før 1800 tallet under Napoleonskrigene hvor at de franske infanteristyrker blev udstyret med en kort kavalerisabel

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev